Materiaalina käytetään avopidennyksissä aitoa hiusta ja lettipidennyksissä (pikkuletit) kuituhiusta. Kuituja on saatavina myös shokkiväreinä, ja letteihin voidaan sekoittaa useitakin värejä. Normaali paksuiseen tukkaan riittää yleensä yksi puntti karvaa riippuen halutusta paksuudesta ja pituudesta.

Katjamariateamissa kiinnitämme pidennykset ommellen ns. perinteisellä tekniikalla. Tällöin hiusnauha ommellaan hiuspohjaan tehtyyn erittäin ohueeseen lettiin. Pidennyksen halutusta paksuudesta riippuu montako kerrosta päähän tulee.

Tuuhennus tehdään samoin kuin pidennys, mutta materiaalia ei tarvita yhtä paljon. Pidennyksen voi laittaa noin polkkatukka pituuteen. Edessä olisi hyvä, jos hiukset riittäisivät korvan taakse. Näin jatkeet eivät näy. Mikäli omat hiukset ovat kovin lyhyet, ei myöskään kovin pitkää pidennystä voida laittaa, jotta se näyttäisi hyvälle.

Pidennys kestää kasvusta riippuen 1-3kk. Omien hiusten määrästä ja laadusta sekä kasvuvauhdista riippuen pidennys rupeaa roikkumaan ja liitoskohta tulee näkyviin ennemmin tai myöhemmin. Jos olet hoitanut materiaali hyvin, se voidaan kiinnittää uudelleen. Tällöin voidaan puhua myös "kiristämisestä".

Pidennyksen poistaa kampaajasi. Ts. hän katkoo langat ja purkaa letit.

Pidennyksen kanssa voit elää normaalia elämää. Urheilemassa/ uimassa/ saunomassa voi käydä normaalisti, mutta hiukset kannattaa suojata kloori- ja suolavedeltä.

Pidennetty hius pestään kuin oma tukka, mutta kampaajasi suosittelemilla erikoistuotteilla. Lettejä ei varsinaisesta tarvitse pestä, vaan päänahkaa. Letit peseytyvät kun huuhdot shampoon pois. Lettipidennyksessä voit pestä päänahan sienellä.

Hair Talk - teippipidennys
Nopeasti osapidennys, muutama tuuhennus osio, tehosteraita tai vaikka kampausta varten yllätyspitkät hiukset. Voidaan kiinnittää myös lyhyisiin hiuksiin. Monia eri sävyjä - valitse oma sävysi tai korosta upeilla shokkiraidoilla. Pysyy jopa 2kk, mutta voidaan poistaa ja kiinnittää uudelleen. Soita ja kysy lisää.

Pidennyksen hinnat ovat alkaen €468. Tämä sisältää materiaalin ja kiinnityksen. Ajan voit varata vain paikan päällä ja takuumaksun maksaen.

hiustenpidennys

 

 

 


Varaukset ja tiedustelut
ainoastaan puhelimitse

09 -642 640
09 -642 462

Hinta-arvion voimme antaa
sinulle konsultointikäynnin
jälkeen.

Konsultointikäynti on ilmainen.

                 

© katjamariateam